FAQ: veelgestelde vragen bij linkmaker

Wil je weten hoe linkmaker werkt? Heb je vragen over de vergoeding van linkmaker? Neem dan een kijkje in onze FAQ! In de top 4 vind je de meest gestelde vragen - alle andere vragen hebben we thematisch opgelijst. Heb je een vraag niet gevonden? Aarzel dan niet contact op te nemen met de Influencer support of stuur een berichtje via WhatsApp.

stylink, instagram, youtube, tiktok, influencer, Sofortauszahlung

Hoe maak ik links?

Met behulp van linkmaker kan je aanbevelingslinks maken. Kopieer de productlink van een online shop met wie wij samenwerken en plak deze link in de linkmaker. Je kan ook een link aanmaken door de productlink door te sturen naar onze WhatsApp linkmaker.

Selecteer van tevoren of je de link op Instagram of YouTube wilt posten. Let op: aanbevelingslinks kan je alleen aanmaken bij onze partnershops! Links van online shops die niet met linkmaker samenwerken kan je niet converteren in de Linkmaker.

Al onmiddellijk krijg je de aanbevelingslink te zien. Kopieer deze en plak de link daarna in je Instagram story als een sticker of in de beschrijving van je YouTube video. Hier hebben we gedetailleerde instructies voor je opgesomd.

Wil je meerdere links op één dag plaatsen, zet dan eerst alle productlinks om in aanbevelingslinks en laat dan alle links van die dag per e-mail naar je toesturen. De omschrijving van je aanbevelingslinks kun je in de Linkmaker bewerken. Dit is handig als een productafbeelding niet automatisch wordt geladen. Op die manier heb je altijd een goed overzicht.

Waar plaats ik de aanbevelingslinks?

Je kunt de aanbevelingslinks op verschillende platforms plaatsen, niet alleen in je Instagram story of YouTube infobox. Je kunt ze ook delen op Pinterest of je blog. Als je je links wilt delen op YouTube, verplaats een vinkje in het vakje naast YouTube. Wil je de links posten op een ander platform? Zet de vinkje naast Instagram. Omwille van technische redenen kunnen we het delen van links op TikTok niet toestaan.

Hoe verdien ik geld met linkmaker?

Je ontvangt een vergoeding voor elke klik van je volgers op je aanbevelingslinks - dit wordt weergegeven in je account onder "Mijn statistieken".

Wanneer wordt mijn vergoeding uitbetaald?

Vanaf €25.00,- kan je een betalingsverzoek indienen. linkmaker biedt je de mogelijkheid tot een directe betaling. Als je je uitbetaling aanvraagt op maandag tot en met vrijdag voor 12 uur 's middags, verwerken wij je betaling binnen de 24 uur. Wanneer het geld op je rekening staat, hangt af van je bank. Als je een verzoek indient tijdens het weekend of op een feestdag verwerken wij die de volgende werkdag.

Bij linkmaker hoef je niet lang te wachten op je betaling, wij verwerken je uitbetaling meteen zodat het geld zo snel mogelijk op je rekening staat.

 

linkmaker kort uitgelegd

Registratie bij linkmaker

Mijn account

linkmaker en Instagram

linkmaker en YouTube

linkmaker en Pinterest/je blog

Vergoeding en uitbetaling

Alles over het gebruik van linkmaker

Mijn statistieken

Tips en trucs over linkmaker

Hoe bereik ik de support?

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar per telefoon, via e-mail of WhatsApp. Bel of stuur een bericht op +31 85 107 1367. Wij helpen je graag!